Marktberichten

Melkpoeder/weipoeder/voertarwe

De zuivelpoeders zijn in de eerste week van januari duurder geworden. Voertarwe is juist een paar euro per ton goedkoper geworden.

Nuka's

De jonge kalveren zijn in prijs gelijk gebleven, alhoewel het aanbod op de markten die open waren hoger lag. Volgende week is er meer duidelijkheid over der richting van de notering van de nuka's.

Rosévleeskalveren

De markt voor rosés is vriendelijker gestemd. De vraag naar kalfsvlees was deze week boven verwachting. De prijzen exclusief BTW namen toe met 2 (jonge rosé) tot ongeveer 5 cent (oud rosé). De inclusief prijzen liggen derhalve 13 tot 16 cent boven die van de laatste week van december.

Vleeskalf zwartbont

Deze week zijn de noteringen van De Kalverhouder gecorrigeerd voor het BTW-percentage. Alle inclusief-prijzen bevatten 9 procent BTW in plaats van 6 procent. De inclusief-prijs van het kalfsvlees is deze op een hoger niveau komen te liggen maar de exclusief-prijs laat zien dat er druk op de markt staat. De druk wordt met name veroorzaakt door de kalfsvellen die goedkoper verkocht worden.

Alle prijzen van Denkavit in dit overzicht worden vanaf 1 januari 2019 exclusief BTW weergegeven.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  80 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  80 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer