Marktberichten

Melkpoeder/weipoeder/voertarwe

De zuivelpoeders zijn verder gestegen: weipoeder + 2 en melkpoeder +3 euro per 100 kg. Voertarwe stijgt met 3 euro per ton.

Nuka's

De jonge kalveren zijn wel goedkoper geworden. Na veel reuring rondom verzamelplaatsen en handelaren/integraties die via deze verzamelplaatsen kopen, lijken de integraties nu meer grip op de prijs te krijgen. Prijzen zijn gedaald met ongeveer 5 euro per stuk.

Rosévleeskalveren

Ook op de markt van rosékalfsvlees gaat de handel vlot door. Voor oud rosé wordt minimaal 4,05 euro per kg gegeven. Prijzen liggen bij de meeste partijen op 4,10. Jong rosé zit op een niveau van 4,20 - 4,28 euro per kg. Starters blijven op 335 euro per stuk

Vleeskalf zwartbont

In de markt van kalfsvlees is weinig veranderd. Prijzen zijn op hetzelfde niveau gebleven en de rondeduur is 24 tot 26 weken. Dit betekent dat de markt 'schoon' het nieuwe jaar in gaat en slachterijen in januari het aanbod kunnen afstemmen op de vraag. De verwachting is dat het huidige prijsniveau in de eerste weken van het nieuwe jaar gehandhaafd kan blijven . De leegstand ligt tussen drie en zeven weken.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zaterdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
Meer weer