Marktberichten

Melkpoeder/weipoeder/voertarwe

Weipoeder daalt 1 euro per 100 kg en melkpoeder blijft gelijk. Ook voertarwe daalt met 2 euro per ton naar een niveau van 238 euro.

Nuka's

De jonge kalveren zijn in prijs gelijk gebleven.

Rosévleeskalveren

Jonge rosés zijn er meer dan voldoende. Aan oud rosé is er een tekort omdat het aanbod slachtkoeien drastisch minder is. Nu runderslachterijen meer naar oud rosé vragen, gaat de prijs van dit segment komende week met 5 cent per kg omhoog naar een niveau van 3,30 tot 3,35 euro per kg. Ook de zware jonge rosés belanden momenteel in het segment oud rosé waarmee de markt voor jong rosé ontlast wordt. Prijzen van jonge rosés liggen tussen de 3,25 en 3,35 euro per kg. Met een blijvend krap aanbod aan slachtkoeien in het verschiet, gloort er voor beide roséssegmenten perspectief voor hogere prijzen na volgende week.

Vleeskalf zwartbont

Met het op laten lopen van de rondeduur is de afgelopen weken vraag en aanbod op elkaar afgestemd waardoor het huidige prijsniveau gehandhaafd kon worden. Het vooruitzicht is nu dat het aanbod af gaat nemen. Dat zou over enkele weken perspectief moeten bieden op een hogere prijs.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zaterdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
Meer weer