Marktberichten

Melkpoeder/weipoeder/voertarwe

Prijzen van grondstoffen maken een pas op de plaats na de verhogingen van afgelopen weken. Voertarwe -1 euro per ton. Weipoeder - 2 euro per 100 kg. Melkpoeder blijft in prijs gelijk.

Nuka's

De jonge kalveren zijn deze week gelijk gebleven in prijs.

Rosévleeskalveren

Het aanbod jong rosés is dermate groot dat de prijzen van de afgelopen zes weken niet meer betaald kunnen worden. Uitbetaalprijzen van alle slachterijen kruipen weer naar elkaar toe. Voor levering komende week liggen prijzen voor jong rosé rondom de 3,30 euro per kg.
De markt van oud rosé is anders. Daar is het aanbod niet groot. Hierdoor komt er meer perspectief in de prijsvorming en is wellicht doorschuiven van jong naar oud een oplossing. Uitbetaalprijzen van oud rosé stijgen komende week naar 3,25 tot 3,30 euro per kg.
De notering voor startkalveren blijft op een niveau van 240 euro per stuk af stal.

Vleeskalf zwartbont

De blanke kalveren profiteren nog steeds van de korte rondeduur die in december 2020 is gerealiseerd. Hierdoor is er geen noodzaak om meer koppels te slachten dan nodig en kan de prijs gelijk blijven. De vraag naar kalfsvlees is echter niet groot. Het is puur het beperkte aanbod dat de prijs in de benen houdt.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  18° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer