Marktberichten

Melkpoeder/weipoeder/voertarwe

De grondstoffen zitten in een dalende lijn. Voertarwe is 3 euro per ton goedkoper geworden. En ook de weipoeder (-3 euro per 100 kg) en melkpoeder (-6 euro per 100 kg) dalen in prijs.

Nuka's

De jonge kalveren zijn deze week gemiddeld 3 euro per stuk duurder geworden. De categorie 43-47 zit op 120 euro per stuk. De categorie 50+ kg zit op niveau's vanaf 160 euro per stuk.

Rosévleeskalveren

De rosékalveren dalen komende week met 5 cent. Prijzen liggen tussen de 3,60 en 3,70 euro per kg (incl. BTW). Oud rosé blijft komende week op een prijs van 3,50 tot maximaal 3,53 euro per kg (incl. BTW).

Vleeskalf zwartbont

Ondanks dat het coronavirus het leven in de Italiaanse regio Lombardije stevig beïnvloedt, is er van een prijsdaling nog geen sprake. Verkopers van kalfsvlees merken dat met name de foodservice minder omzet draait. Dit betreft hotels, restaurants, cateringbedrijven, kantines, etc. Wereldwijd zijn mensen voorzichtiger met het bezoeken van evenementen en het uiteten gaan. Voor het kalfsvlees is het vooral van belang hoe de situatie in Duitsland, Italië en Frankrijk zich ontwikkeld.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  80 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  80 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer