Erfbetreders+bijgepraat+over+VealForward
Nieuws

Erfbetreders bijgepraat over VealForward

Op vrijdagmiddag 8 november wordt er een netwerkbijeenkomst gehouden vanuit Agrivaknet voor erfbetreders melkveehouderij en kalverhouderij. Het thema: Vooruit met het Kalf!

Het is een bijeenkomst uit een reeks netwerkmiddagen en masterclasses waarbij steeds de gezamenlijke uitdagingen van melkveehouderij en kalverhouderij centraal staan. Het doel van deze reeks is om de onderlinge verbinding tussen adviseurs uit beide sectoren te versterken zodat ze samen kunnen werken aan een duurzame melkvee- en kalverhouderij.

Nieuwe werkwijze opfok en opvang
Deze bijeenkomsten vinden plaats op praktijklocaties. Het thema van de aankomende netwerkbijeenkomst is Vooruit met het kalf! Hierbij zal de toekomstvisie van de kalverhouderij (Veal Forward) centraal staan. Daarnaast worden de opzet en de voorlopige resultaten van het project Kijk op het kalf besproken. Dierenartsen vanuit de melkveehouderij en kalverhouderij hebben hieraan meegewerkt. Het onderzoek zou kunnen leiden tot een nieuwe werkwijze van opfok op het melkveebedrijf en opvang op het kalverbedrijf. 

Melkveebedrijf in Scherpenzeel
De middag start om 12.15 uur met een broodjeslunch. Om 13.15 uur start het middagprogramma. Het programma vindt plaats op een melkveebedrijf in Scherpenzeel. Meld je aan via de website van Agrivaknet.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    18° / 11°
    70 %
  • Dinsdag
    18° / 12°
    70 %
Meer weer