Vleesactie+Alpuro+Breeding+succesvol
Nieuws

Vleesactie Alpuro Breeding succesvol

De actie met rundvleespakketten van Alpuro Breeding is een groot succes. In een week tijd zijn 1.300 vleespakketten besteld.

Directeur Herbert Bouwers had op enkele honderden pakketten gerekend. De uitdaging is nu om het logistieke proces voor de bezorging goed te organiseren. Hiervoor zal de eigen buitendienst van het bedrijf ingeschakeld worden maar ook de buitendienst van de kalverhouderijtak van VanDrie Group. Daarnaast hebben zich spontaan personen gemeld die mee willen helpen met de verspreiding.

Bouwers kan niet zeggen of de huidige actie een vervolg krijgt met kalfsvlees. De bezorging van het vlees krijgt eerst de volle aandacht, daarna zal de actie geëvalueerd worden. Het vlees van de huidige actie komt van runderslachterij Ameco, onderdeel van VanDrie Group.

Alpuro Breeding - ook onderdeel van VanDrie Group - richt zich op de opfok van kalveren op melkveebedrijven. De vleesactie is ingegeven door de coronacrisis waardoor de afzet van rund- en kalfsvlees naar de horeca is weggevallen.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    23° / 13°
    5 %
  • Zaterdag
    24° / 12°
    10 %
  • Zondag
    22° / 12°
    40 %
Meer weer