Buitendienst+VanDrie+Group+brengt+vleespakketten+rond
Nieuws

Buitendienst VanDrie Group brengt vleespakketten rond

Alpuro Breeding, onderdeel van VanDrie Group, start een actie om rundvleespakketten te bezorgen bij klanten en relaties.

De pakketten komen van runderslachterij Ameco, ook onderdeel van VanDrie Group. Alpuro Breeding directeur Herbert Bouwers hoopt dat zoveel mogelijk melkveehouders en relaties aan de actie zullen deelnemen. Ook kalverhouders kunnen de pakketten bestellen.

Bestellen kan tot maandag 20 april 09.00 uur. Bezorging gebeurt op woensdag 29 of donderdag 30 april. Omdat de buitendienst van Alpuro Breeding ontoereikend zal zijn om alle pakketten te bezorgen, zal ook de buitendienst van de kalverhouderijtak meehelpen, voorziet Bouwers. Bij de bezorging worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Er zijn twee pakketten samengesteld die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. In deze pdf staan de pakketten en hoe ze besteld kunnen worden.

De actie van Alpuro Breeding is ingegeven door de coronacrisis waardoor de afzet van rund- en kalfsvlees naar de horeca is weggevallen. Als de actie een succes is, hoopt Bouwers dat er over enkele weken een actie met (rosé)kalfsvlees gehouden kan worden.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    23° / 13°
    5 %
  • Zaterdag
    24° / 12°
    10 %
  • Zondag
    22° / 12°
    40 %
Meer weer