Vierde+Agri%2DMeeting+op+14+oktober
Nieuws

Vierde Agri-Meeting op 14 oktober

Agri-Meeting is een tweejaarlijks evenement dat LTO Gelderse Vallei organiseert met het NAJK en de agrarische partners in de periferie. Drie inspirerende sprekers zullen inhoud geven aan het thema Koers Krachtig.

Spreker Erik van Donselaar begon op zijn achttiende met ondernemen. Zijn jeugd bracht hij door op de boerderij van zijn ouders. Zijn broer is loonwerker. Van Donselaar runt zeven bedrijven en export naar 55 landen en dat alles met honderdvijftig collega’s. Zijn manier van ondernemen is een inspiratie voor iedereen.

Rob de Wijk
Hoogleraar internationale betrekkingen en veiligheidsspecialist Rob de Wijk zal zijn licht laten schijnen over de (inter)nationale voedselvoorziening en hoe dit ingezet wordt in de geopolitiek. De Wijk: “Het debat over landbouw gaat over Nederlandse problemen. Daardoor wordt de internationale dimensie over het hoofd gezien. Hier liggen kansen voor de gehele agrarische sector.”

Ray Klaassens
Ray Klaassens is bekend als hoofdinstructeur bij het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Hij is opgeleid als leider binnen de Special Forces en zal zijn ervaringen delen over leiderschap, commitment en eigenaarschap.

Aanmelden
De Agri-Meeting wordt gehouden op maandag 14 oktober 2024 om 19.30 uur in het AFAS Theater, Inspiratielaan 3, Leusden. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober op www.agrimeeting.nl. Meld snel aan, vol is vol.
 

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    15° / 5°
    10 %
  • Maandag
    15° / 10°
    90 %
  • Dinsdag
    15° / 12°
    90 %
Meer weer