Meld+je+aan+voor+de+KALF%2DIDEE%3F+Doe%2DMee%2DDag%21
Nieuws

Meld je aan voor de KALF-IDEE? Doe-Mee-Dag!

Op 18 oktober organiseert branchevereniging SBK de ‘KALF-IDEE? Doe-Mee-Dag!’ Op die dag zullen de beste innovatieve ideeën bekendgemaakt worden die bijdragen aan de doelstellingen zoals beschreven in de toekomstvisie VealForward.

Deelnemers hebben tot 15 september hun ideeën kunnen insturen. Door SBK zijn deze ideeën teruggebracht tot een top tien. Daarbij is gekeken naar de kwaliteit van het voorstel, de diversiteit van de ideeën en de mate waarin het idee helpt om de doelen van VealForward te verwezenlijken.

Jury- en publiekswinnaar
Op 18 oktober worden de beste ideeën aan het publiek en een jury gepresenteerd. Aan het eind van de dag wordt een jurywinnaar en publiekswinnaar bekendgemaakt. De winnaars krijgen hulp om hun ideeën daadwerkelijk te realiseren. 

Met de ‘Kalf-IDee? Doe-Mee-Dag!’ biedt SBK een podium voor nieuwe initiatieven, praktische oplossingen en onderzoekideeën die bijdragen aan een duurzame toekomst voor de kalverhouderij. Deze innovatiedag geeft onderzoekers, bedrijven en kalverhouders een unieke kans om hun innovatieve ideeën te delen.

Aanmelden: vol is vol
De innovatiedag vindt plaats bij Aeres in Barneveld (Barnseweg 3). Het publiek heeft een belangrijke rol op deze dag. Meld je snel aan via deze link. Vol is vol.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    15° / 5°
    10 %
  • Maandag
    15° / 10°
    90 %
  • Dinsdag
    15° / 12°
    90 %
Meer weer