Aanmelden+jaarvergadering+VVK
Nieuws

Aanmelden jaarvergadering VVK

Op vrijdag 17 mei houdt de Vereniging van Kalverhouders (VVK) zijn jaarvergadering. Naast een algemene ledenvergadering in de ochtend, is er een themamiddag met interessante sprekers. Dit middaggedeelte is ook toegankelijk voor belangstellende leden. Vergeet niet om aan te melden.

Ruth Bouwstra zal vanuit haar rol als vicevoorzitter van brancheorganisatie SBK het middagprogramma openen met een toelichting op het nieuwe sectorplan. Ook zal ze een beeld schetsen van de veranderingen waarmee kalverhouders komende jaren te maken zullen krijgen. Arjan Schimmel, voorzitter van brancheorganisatie ZuivelNL, zal ingaan op het thema hoe melkveehouderij en kalverhouderij verder met elkaar verbonden kunnen worden.

Belangenbehartiging
Linda Verriet, voorzitter van de Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) licht toe hoe in haar organisatie de belangenbehartiging is geregeld en wat voor POV de speerpunten zijn in het behoud van de license te produce. Het middagprogramma wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden
De jaarvergadering en themamiddag worden gehouden bij Alpuro in Uddel (Elspeterweg 60). Aanmelden kan via info@dekalverhouder.nl of app/sms naar 0624-147253. Doe dit vóór maandag 13 mei. Vermeld hierbij of je kalverhouder bent of belangstellend lid, je naam, adres en met hoeveel personen je komt. Tijdens de middag zal er een lunch verzorgd worden door VanDrie Group. Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden bij Alpuro is het verzoek om zoveel mogelijk te carpoolen.

Programma
- 11.00 uur    start Algemene Ledenvergadering (inloop koffie/thee vanaf 10.30 uur)
- 12.00 uur    walking lunch (12.50 uur einde lunch)
- 13.00 uur    themamiddag Samen vooruit!
- 15.15 uur    naborrelen

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer