Vraag+%26+Aanbod+weer+actief
Nieuws

Vraag & Aanbod weer actief

De marktplaats Vraag & Aanbod op deze website is weer actief. De module moest weer opnieuw gebouwd worden na de overgang naar de nieuwe website begin dit jaar. 

Eerst registeren
Kalverhouders die materiaal en/of machines willen aanbieden, of willen aanschaffen, kunnen een account aanmaken door het invullen van een e-mail en wachtwoord. Dat kan door het aanklikken van Vraag & Aanbod in de zwarte balk bovenaan de website of door te klikken op deze link: De Kalverhouder | Vraag & Aanbod. Pas na registratie kan er een advertentie geplaatst worden.

Gerelateerde zaken
De marktplaats mag alleen gebruikt worden voor zaken gerelateerd aan de kalverhouderij. De redactie behoudt het recht om gevraagde of aangeboden producten die hier niet aan voldoen te verwijderen van de website.

Voorzien in vraag
De afgelopen maanden zijn er veel reacties binnengekomen van kalverhouders die de digitale marktplaats misten. De redactie hoopt met de nieuwe module weer aan een vraag van bezoekers van deze website te hebben voldaan.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zaterdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
Meer weer