Europese+autoriteit+akkoord+met+samenwerking+VanDrie+en+F%26F+Group
Nieuws

Europese autoriteit akkoord met samenwerking VanDrie en F&F Group

De mededingingsautoriteit van de Europese Commissie heeft goedkeuring gegeven voor de samenwerking tussen F&F Group en de VanDrie Group.

In september 2023 ondertekenden beide bedrijven een intentieverklaring om samen te werken waarbij VanDrie Group een meerderheidsbelang neemt van 60 procent in de F&F Group. Onderdeel van de overeenkomst is dat F&F Group de activiteiten van Schils Food overneemt van VanDrie Group. Beide bedrijven zien in de samenwerking mogelijkheden voor het uitbouwen van de positie in de markt van zuivelgrondstoffen.

De F&F Group is opgericht in 1993 en is actief in het produceren, verhandelen en distribueren van zuivelgrondstoffen voor humane en dierlijke voeding over de hele wereld. Het familiebedrijf heeft in Zeist en het Duitse Büren een locatie voor distributie en productie. Schils Food richt zich op poedervormige zuivelmengsels, voornamelijk voor menselijke consumptie. De bedrijfsvoering van F&F Group wordt voortgezet door de huidige directeur van F&F Group, Michiel de Boer.

VanDrie Group realiseerde in 2022 een omzet van 3,49 miljard euro. De netto-omzet van F&F Group kwam in dat jaar uit op 168 miljoen euro. De gezamenlijke omzet zal uitkomen op 3,66 miljard euro. VanDrie Group laat weten uit te zien naar een succesvolle samenwerking en integratie op basis van dezelfde familiewaarden en visie op de markt. 

Bekijk meer over:

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer