Demissionair+minister+Adema+bezoekt+VanDrie+op+Gr%C3%BCne+Woche
Nieuws

Demissionair minister Adema bezoekt VanDrie op Grüne Woche

Demissionair LNV-minister Piet Adema heeft vrijdagochtend een bezoek gebracht aan de stand van VanDrie Group op de Grüne Woche.

's Werelds grootste landbouwbeurs wordt gehouden van 19 tot 28 januari in Berlijn.

De beurs is ook de locatie voor het Global Forum for Food and Agriculture (GFFA), georganiseerd door het Duitse ministerie van Voedsel en Landbouw. Tijdens het forum worden belangrijke kwesties besproken voor de toekomst van de wereldwijde landbouw- en voedingsindustrie. Hoogtepunt is de bijeenkomst van meer dan zeventig landbouwministers.

Voor de gasten in de stand van VanDrie Group, bereidde chefkok Edgar Buhrs vrijdagochtend een ontbijt met kalfsvlees van een gegaarde kalfsstomp voor de opening van deze internationale beurs. Ruth Bouwstra, directeur corporate affairs & quality bij VanDrie Group ontving daarbij demissionair minister Adema in de stand.

In de stand legt VanDrie Group de nadruk op de veelzijdigheid van kalfsvlees. Vanwege de smaak en het lage vetgehalte is kalfsvlees geschikt om te smoren, braden en grillen. Chef-kok Buhrs zal elke dag verschillende delen van het kalf bereiden, zoals kalfslever, zwezerik, ossobuco, schnitzel en oester. Bezoekers kunnen deze gerechten in de stand proeven. 

Er worden dit jaar 300.000 bezoekers verwacht, die een bezoek kunnen brengen aan 1.400 exposanten uit 61 landen. Over twee jaar viert de beurs (voor het eerst gehouden in 1926) zijn honderdste verjaardag.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 13°
    20 %
  • Zondag
    17° / 11°
    5 %
  • Maandag
    15° / 11°
    90 %
Meer weer