LTO+Noord+en+Agractie+organiseren+lijsttrekkerdebat
Nieuws

LTO Noord en Agractie organiseren lijsttrekkerdebat

Op vrijdagavond 17 november 2023 organiseren LTO Noord en Agractie het Nationaal Plattelandsdebat. Lijsttrekkers van prominente landelijke politieke partijen zullen met elkaar in debat gaan over onderwerpen die het platteland en agrarische sector raken.

De lijsttrekkers krijgen stellingen voorgelegd over onderwerpen, zoals leefbaarheid, natuur, energie, economie, bestaanszekerheid en toekomstperspectief voor boeren. Voorzitter Wim Brouwer van LTO Gelderse Vallei: “We zijn met het idee voor dit nationale plattelandsdebat gekomen, omdat onze regio Food Valley in het hart van Nederland ligt en voedselvoorziening vanuit het platteland een belangrijk thema is. Naar de politiek toe is het goed om als landbouwsector – met constructieve partners - gezamenlijk op te trekken. Immers, we maken ons allemaal sterk voor een toekomstbestendige sector.”

Het lijsttrekkersdebat zal plaatsvinden in evenementenlocatie De Basiliek in Veenendaal. Het debat duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er is ruimte voor 1.500 personen. Aanmelden tegen een kleine vergoeding is verplicht. Het debat wordt in ieder geval live uitgezonden op een internetkanaal, overleg over een tv-uitzending loopt.

Aanmelden kan via de website van het Nationaal Plattelandsdebat

Het lijsttrekkersdebat wordt mogelijk gemaakt door de organisatoren en belanghebbende partijen uit de sector waaronder VVK.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Maandag
    21° / 14°
    50 %
  • Dinsdag
    18° / 13°
    75 %
  • Woensdag
    16° / 10°
    80 %
Meer weer