Kalverhouders+in+nieuw+seizoen+%26lsquo%3BWie+de+boer+niet+kent%26rsquo%3B
Nieuws

Kalverhouders in nieuw seizoen ‘Wie de boer niet kent’

Vanaf zaterdag 10 september 2022 is het tv-programma ‘Wie de boer niet kent te zien bij RTL 4. Ook in dit tweede seizoen bezoekt presentator Jamie Trenité met een aantal bekende Nederlanders boerenbedrijven, waaronder kalverhouderijen.

Het tv-programma geeft een inkijk in het boerenleven anno 2022. Afgelopen voorjaar is het eerste seizoen uitgezonden. Vanwege de positieve reacties is besloten een tweede seizoen te maken. Vanaf 10 september is het tv-programma acht weken lang te zien op zaterdagen bij RTL 4 om 17.00 uur. Ook is het programma te zien via Videoland.

Het tweede seizoen start met de herhaling van de eerste vier afleveringen uit seizoen 1 waarin twee kalverhouders aan bod kwamen; een rosébedrijf en een bedrijf met Peters’ Farm. Vanaf 8 oktober worden vier nieuwe afleveringen uitgezonden. Ook hierin zitten twee kalverbedrijven; een rosé- en blankvleesbedrijf.

Het tv-programma wordt gemaakt door Stichting Wie de boer niet kent. Een initiatief van Royal A-ware, De Heus Voeders en VanDrie Group. Doel van de stichting is het creëren van draagvlak voor de agrarische sector in Nederland. De stichting heeft inmiddels 11 partners die op verschillende manieren een bijdrage hebben geleverd aan het tv-programma.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  80 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  80 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer