
Graag nodig ik u uit voor het bijwonen van een vaktechnische informatiebijeenkomst op:
datum: donderdag 26 november 2015
aanvang: 20:00 uur
plaats: ’t Witte Huis, Geert Wolter Smitweg 20, Donkerbroek (Fr), tel.: 0516-491288
Afzet en promotie van kalfsvlees
(…en welke consequenties heeft dat voor onze dagelijkse houderij)
De kalfsvleesconsumptie in de traditionele (Zuid-Europese) afzetmarkten krimpt. Meer dan ooit is de sector gebaat bij het aanboren van nieuwe afzetkanalen. Afzetvergroting kan op de huidige markten middels productvernieuwing én via marktintroducties op nieuwe markten. Welke inspanningen doet de sector om afzetkanalen en consumentengroepen voor zich te winnen? Wat zijn eisen die afnemers aan het product kalfsvlees stellen? En welke consequenties hebben die eisen voor de manier waarop wij kalveren houden (IKB Vleeskalveren)?
Kortom: als u wilt weten hoe de Nederlandse kalfsvleessector Europese jongeren, Chinezen, Arabieren en Amerikanen aan het kalfsvlees wil krijgen, en welke invloed die afzetmarkten hebben op het dagelijks werken op onze kalverbedrijven, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond.
Agenda
- \r\n
- 1 Opening
- 2 Mededelingen vanuit de vereniging
- 3 Michel Wesselink, projectleider communicatie campagne SKV kwaliteitslabel
- 4 Patricia van Krieken, Manager Marketing & Communicatie Stichting Promotie Kalfsvlees
- 5 Discussie n.a.v. dit thema
- 6 Rondvraag
- 7 Sluiting en naborrelen met kalfvleeshapjes
Met vriendelijke groet,
Folkert Jellesma
VVK bestuurslid
Lees ook
Meest gelezen
Agenda
-
Er zijn momenteel geen evenementen gepland