G%2E+van+Beek+en+Zn%2E+neemt+Wolff+Stalinrichtingen+over
Nieuws

G. van Beek en Zn. neemt Wolff Stalinrichtingen over

Met ingang van mei zal Wolff Stalinrichtingen uit Lunteren deel uitmaken van G. van Beek en Zn. De overname is een direct gevolg van het ontbreken van opvolging bij Wolff.

De directeuren Joost Wolff en Willem Heij blijven na de overname betrokken bij de organisatie. Ze hopen dat de gecombineerde expertise van beide bedrijven positief uitpakt voor hun huidige klantenbestand. Wolff is actief in Nederland, Duitsland en België. 

Wereldwijd actief
G. van Beek en Zn is een familiebedrijf uit Barneveld dat wordt gerund door Gert van Beek en zijn zoons Gerard en Marco. Het bedrijf is wereldwijd actief in totaaloplossingen (bouw en inrichting) voor kalverstallen. Gert van Beek: “De door Wolff ontwikkelde concepten passen naadloos bij ons bedrijf. Dit was één van de belangrijkste redenen om dit bedrijf over te nemen.”

Veranderende markt
Precies een jaar geleden nam G. van Beek en Zn concurrent Kok en Klok over. De veranderende markt was de reden voor de stalinrichter uit Wekerom om het bedrijf te verkopen. Naast G. van Beek en Zn zijn er nu alleen een paar kleine stalinrichters over in markt.

Foto: Links familie Van Beek, rechts de firma Wolff tijdens het ondertekenen van de overnameovereenkomst

Bekijk meer over:

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer