Kalfsvleeswijzer: handig boekje met bereidingstips
Boerderijwinkel De Zomerschuur heeft een handig boekje ontwikkeld vol met bereidingstips over kalfsvlees.
In het boekje staat beschreven uit welk deel van het kalf een bepaald product gesneden wordt en hoe dit kalfsvlees het beste bereid kan worden. Ook staat de voedingswaarde beschreven per onderdeel van het kalf. In totaal worden er 22 kalfsvleesonderdelen besproken. “We hebben er ook kruidentips bijgezet zodat de smaak helemaal tot zijn recht komt”, zegt Annie van Dam van de Zomerschuur.
De Kalfsvleeswijzer heeft 25 pagina’s en kost 5 euro per stuk (exclusief BTW en exclusief portokosten). Volgens Van Dam is het een leuk en verrassend cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis. In de Kalfsvleeswijzer staan geen recepten. Die heeft Van Dam vorig jaar gebundeld in een kookboek. Voor meer informatie en bestellen van de Kalfsvleeswijzer of het kookboek kunt u terecht op www.zomerschuur.nl of mail naar info@zomerschuur.nl.
Lees ook
Meest gelezen
Agenda
-
Er zijn momenteel geen evenementen gepland