Afgelopen week heeft VanDrie Group een Dutch Veal Week georganiseerd in Saoedi-Arabië. Dit deed de integratie in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Riyadh.
Saoedi is een belangrijke groeimarkt voor de VanDrie Group. Op de openingsdag van de Dutch Veal Week zijn klanten van de VanDrie Group uitgenodigd in het steakrestaurant van het Marriott Hotel. Iedere avond werd hier een kalfsvleesmenu geserveerd voor de hotelgasten.
Naast de happening in het Marriott hotel kookte chefkok Edgar Buhrs de hele week in Riyadh bij klanten van de VanDrie Group. Daarnaast gaf Buhrs een masterclass aan chefs van verschillende hotelketens en kookte hij voor de Nederlandse ambassadeur en zijn gasten.
Samenwerking met de ambassade die is voor VanDrie Group essentieel. "De ambassademedewerkers kennen de markt en de cultuur ontzettend goed. Dit helpt ons om onze afzetmogelijkheden beter te benutten, zegt Henny Swinkels, director Corporate Affairs VanDrie Group. Kalfsvlees past volgens Swinkels perfect binnen de wensen van de Saoedische consument. Het vlees is mager, voedzaam en makkelijk te bereiden.
Foto: De Nederlandse ambassadeur Joost Reintjes (l) en chefkok Edgar Buhrs.
Lees ook
Meest gelezen
Agenda
-
Er zijn momenteel geen evenementen gepland