Tijdens de opening van de Internationale Grüne Woche in Berlijn bracht de Nederlandse minister van Landbouw Carola Schouten een bezoek aan de stand van de VanDrie Group.
Chef-kok Edgar Buhrs serveerde een sandwich met kalfsribeye. VanDrie Group presenteert het kalfsvlees op de Duitse beurs als veelzijdig, mals, caloriearm en goed verteerbaar. In de stand van VanDrie Group kunnen bezoekers zich hiervan overtuigen door verschillende gerechtjes te proeven.
In de stand is uitgebreid aandacht voor het merk Jan. Deze kant-en-klare kalfsvleesproducten voor het koel- en vriesvak worden vanaf januari ook in Duitsland op de markt gebracht met de nodige promotie.
De Grüne Woche wordt gehouden van 19 tot 28 januari 2018. 1.660 exposanten uit 66 landen laten hun producten zien. Er worden 400.000 bezoekers verwacht.
Meer informatie over koken met kalfsvlees vindt u op www.kalfsvlees.nl.
Lees ook
Meest gelezen
Agenda
-
Er zijn momenteel geen evenementen gepland